logo

Testimoniale

Testimoniale

Intotdeauna ne bucuram sa primim feedback de la clienti si cu atat mai mult atunci cand clientii ne scriu de bine. Ne incepem ziua mult mai bine atunci cand primim astfel de testimoniale si suntem mandri sa le impartasim cu voi. Testimonialele sunt verificate de siteul Fotografi Cameramani.

Intotdeauna ne bucuram sa primim feedback de la clienti si cu atat mai mult atunci cand clientii ne scriu de bine. Ne incepem ziua mult mai bine atunci cand primim astfel de testimoniale si suntem mandri sa le impartasim cu voi. Testimonialele sunt verificate de siteul Fotografi Cameramani.

Cristina Cîntic - Iasi ⭐⭐⭐⭐⭐

Indiferent de modul in care isi planuieste fiecare nunta, cele mai importante sunt de fapt amintirile care ne raman. Mai ales amintirile palpabile, fotografiile, pe care le scoatem din sertarul prafuit pentru a ne reaminti acele clipe unice, magice. Nunta noastra a fost binecuvantata cu cel mai bun fotograf, doamna Mihaela Oprisan, pentru ca intr-adevar a fost o binecuvantare si cea mai buna alegere. Pe langa profesionalism si devotament, a dat dovada de pasiune, perfectiune, atentie la detalii, creativitate si foarte mult talent. Iar rezultatul a fost desigur spectaculos: fotografii atat de sensibile si dragi inimiilor noastre si un album de calitate ce reuneste momentele cheie ale nuntii noastre. Pentru tot ce ati facut pentru noi va multumim si va vom recomanda cu toata increderea, mirilor care vor cu adevarat sa aiba nu doar un fotograf la nunta, ci un prieten.

 

Chiru Lacramioara - Galati ⭐⭐⭐⭐⭐

Experiența noastră cu fotograful de nunta a fost una de neuitat , dovadă fiind fotografiile care ne amintesc de cele mai frumoase momente atât înainte cât și de după nuntă. Doamna Mihaela Oprișan a reușit să surprindă emoții frumoase, amintiri pe care le vom privi cu drag peste ani. Fotograful ne-a inspirat încredere și sinceritate ne-a înțeles cerințele și am comunicat foarte bine. Consider că am avut un fotograf profesionist de nuntă care are atât cunoștințe tehnice ale meseriei cât și o latură artistică și creativă desăvârșită, pentru că a redat frumos în fotografii povestea noastră. Având în vedere că nunta a fost pe vaporașul Vega River din Galați, a realizat fotografii spectaculoase atât pe timp de zi cât și de noapte lumina fiind naturală, a reușit să surprindă momentele importante și calitatea fotografiilor fiind superioară în orice condiții de iluminare. Abordarea unică a fiecărei situații și viziunea artistică a doamnei Mihaela Oprișan o ajută să transforme simple imagini în fotografii de neuitat. In sesiunea foto Trash The Dress care a avut loc pe malul Mării Negre la Costinești, a fost creativă și a pus în evidență atât frumusețea naturii cât și emoțiile dintre noi. Acum suntem în postura de a reapela la serviciile de calitate ale doamnei Mihaela Oprișan încreștinarea celui de-al doilea copil, cu siguranță ne va arăta din nou profesionalismul și pasiunea de a surprinde momente unice în viață. Mulțumim pe această cale, pentru fotografiile memorabile!

 

Ana-Maria Istrate - Suceava ⭐⭐⭐⭐⭐

Mihaela nu a fost un simplu fotograf, ea a fost parte din noi, mereu prezentă, mereu atentă, de la ședința save the date până la trash the dress a fost implicată în realizarea evenimentului nostru cu tot sufletul. A fost mereu disponibilă să ne îndrume și să ne sfătuiască și a făcut ca toate momentele să rămână nu doar in amintirea noastră ci în fotografiile minunate pe care le-a realizat. Nu avem ce să ne dorim mai mult. De la cele mai importante momente până la cele pe care noi poate le-am trecut cu vederea, ea a imortalizat tot și ne-a pus la dispoziție toate trăirile în imagini minunate, de neînlocuit. În continuare rămâne fotograful nostru preferat și ne dorim să colaborăm și la următoarele evenimente din viață pentru că suntem convinși că e THE BEST. ❤️ Mulțumim din suflet pentru amintirile fantastice!

 

Simionescu Alexandra Moloce - Radauti⭐⭐⭐⭐⭐

Multumesc 🥰, Mihaela Oprisan , Bogdan Oprisan pentru surprinderea frumoaselor amintiri!
Recomand acești fotografi tuturor celor care își doresc să-și salveze cele mai frumoase momente pentru toata viața! Cu simplitatea, sinceritatea și dorința de a satisface nevoile clienților...ajungeți pe cele mai înalte trepte ale succesului!

 

Lavinia Vîrvării - Suceava ⭐⭐⭐⭐⭐

Mulțumim frumos pentru cuvintele frumoase! 🤍
Totul a fost WOW-WOW-WOW! Mihaela și sotul ei ne-au fost alaturi la cel mai frumos eveniment din viata noastra. Ești un om deosebit, mereu atent la detalii si lucrurile importante pentru noi si un excelent planner pentru a ne face ziua mai usoara.
Fotografiile de la botezul micutei Clara ne reprezinta intru totul si credem ca am castigat un prieten la care vom apela ori de cate ori vom avea nevoie. 🤍
Multumim frumos pentru devotamentul tau si pentru momentele surprinse si imortalizate.
O recomandam cu caldura si dorim sa ne surprinda si alte evenimente frumoase din viata noastra!

 

Roxana Horea - Campulung Moldovenesc ⭐⭐⭐⭐⭐

Cat de frumoase sunt!!! Asa bine știți sa surprindeți emoțiile oamenilor 😍😍 sunteți foarte talentați!!! Mulțumim din suflet ca ati imortalizat asa frumos niște momente cu totul speciale și va recomandam cu inima deschisa 🥰👍📸 Oameni frumoși, profesioniști desăvârșiți ❤ many thanks

 

Anastasia - Botosani ⭐⭐⭐⭐⭐

Astazi m-am uitat din nou la toate pozele , in liniste si cu conexiune buna la internet!
Toate sunt superbe si placerea mea a fost ca le-am trimis tuturor pozele cu ei( noi nu am primit niciodata de la nuntile la care am fost) si toti mi-au multumit ca au ramas cu o amintire frumoasa!
Sedinta de pe Rarau, nu am cuvinte. la ce frig a fost , cu ploaie si vant, obositi si tot ati reusit sa realizati ceva atat de frumos! Va multumesc inca o data! Chiar am vorbit cu Mihai ca ce echipa faina am avut si daca e de un botez sau de ceva tot asa am alege!

 

Ana și Razvan - Iași ⭐⭐⭐⭐⭐

sunt superbe.. in loc sa ma apuc de treaba ma uit la poze de 40 de minute 😍
Te recomand oricui cauta un fotograf perioada asta!

Mulțumim! Ce frumos! 😍 Fără tine și Bogdan nu ar fi fost la fel de frumos 😊

 

 

 

 

Fotografia e modul prin care simt si traiesc. Iubesc oamenii si imi place sa le arat, prin fotografie, cat de extraordinari sunt!

Locuiesc in Suceava dar meseria mea nu e una statica si nici nu mi-ar placea sa fie asa. De aceea ma deplasez unde e nevoie si prefer sedintele foto care spun ceva despre cei din fotografie, in locul celor cu un decor strain de povestea lor. Mi se pare ca astfel de amintiri se pastreaza mai bine peste ani si ma bucur si eu pentru ca mi-au dat voie sa ii cunosc asa cum sunt.

Daca ai nevoie de un fotograf de nunta care sa-ti surprinda cele mai importante momente ale vietii, hai sa ne intalnim la o cafea si sa ne cunoastem. E cea mai buna metoda sa ne asiguram ca totul va merge bine.

Pentru mai multe detalii, putem avea o discutie telefonica. Numarul meu de telefon este 0744.101013.

In Portfolios