logo

love/trash the dress

Vreți să ne cunoașteți? Și noi pe voi! Ce-ar fi să lăsăm netul și să ne vedem la o cafea? Fotografie bună de eveniment fără relații interumane nu există. Nu, nu va fi despre marketing, va fi despre voi. Contează infinit mai mult întâlnirea cu voi decât semnarea imediată a unui contract. Pentru că doar dacă vă cunoaștem putem spune povestea voastră cu adevărat. Dacă v-ați uitat deja peste fotografiile de pe pagină, simțiți deja asta și știți cât de necesar este să ne întâlnim să povestim. Fiecare poveste e unică și tocmai de aceea frumoasă. Fiecare cuplu are alt mod de alint, de tachinare, alte pasiuni… amintiri despre cum s-au întâlnit prima oară. De aceea iubim oamenii și fotografia și găsim un farmec aparte în fiecare dintre voi.

Lacramioara si Ionut – trash the dress la mare

Continuarea poveștii de ieri ...carevasăzică, după noaptea nunții tot n-au scăpat de fotograf.

Cristina&Radu – love the dress – Botosani

După save the date, unde i-ați văzut simpli, așa cum sunt, pe munte unde se simt amândoi minunat, după povestea nunții, vă invit și la câteva portrete  love the dress la Botosani

trash the dress, motociclete, Rarau, fotograf trash the dress

Ana Maria – trash the dress pe 2 roti

Vă era dor de Ana-Maria și Alexandru? Și mie! Stiam ca vor face un trash the dress nebun dupa nunta.

Save the date, Rarau, nunta Suceava, love the dress

Anastasia & Mihai – love the dress

Ce poate fi mai placut pentru un fotograf de love the dress decat o pereche de miri frumosi si indragostiti intr-un decor extraordinar?