logo

Botez

Vreți să ne cunoașteți? Și noi pe voi! Ce-ar fi să lăsăm netul și să ne vedem la o cafea? Fotografie bună de botez fără relații interumane nu există. Nu, nu va fi despre marketing, va fi despre voi. Contează infinit mai mult întâlnirea cu voi decât semnarea imediată a unui contract. Pentru că doar dacă vă cunoaștem putem spune povestea voastră cu adevărat. Dacă v-ați uitat deja peste fotografiile de pe pagină, simțiți deja asta și știți cât de necesar este să ne întâlnim să povestim. Fiecare poveste e unică și tocmai de aceea frumoasă. Fiecare cuplu are alt mod de alint, de tachinare, alte pasiuni... amintiri despre cum s-au întâlnit prima oară. De aceea iubim oamenii și fotografia și găsim un farmec aparte în fiecare dintre voi.

Botez Maria – Suceava

Când dai de oameni de suflet, ai și cadre la fel...unele atât de intime că nu își au locul pe pagină, dar vor rămâne în sufletul mamei mult timp după aceste zile.

Iancu – un botez altfel

Ăsta ar fi unul dintre botezurile altfel. Cu oameni relaxați, fericiți, care au ales un botez de zi, la care s-au simțit bine toți- și cei mari și cei mici. Am ales să vi-i prezint așa cum sunt, sper să fi ajuns la voi acea stare de bine, energie și bucurie pe care am simțit-o în preajma lor.

Botez Clara

Astăzi, de 1 iunie pare mai potrivit să vă prezint un botez...dar nu orice botez, ci unul la o fetiță strașnică și isteață de mică, suspicioasă și curioasă, pe care tare mi-ar plăcea s-o revăd peste ani! Unde mai pui că, la așa părinți și nași frumoși, iubitori și grijulii, cu o familie așa unită ți-e mai mare dragul să te duci!

Olivia – botez pe Rarau

Pentru mine fiecare familie e cu totul specială. Nu bag mâna în foc pentru toți, ci doar pentru cei cu care colaborez eu. Și nu e meritul meu, e al lor. Cumva, nu înțeleg cum, dau tot timpul peste oameni minunați și întotdeauna diferiți. Probabil, ca munca să nu devină plictisitoare și să-mi placă și mai mult ce fac. Pe Roxana am cunoscut-o telefonic. Cumva m-am lipit și am vorbit cu ea cu drag din prima clipă.