© Mihaela Oprisan
logo

Nunti

Vreți să ne cunoașteți? Și noi pe voi! Ce-ar fi să lăsăm netul și să ne vedem la o cafea? Fotografie bună de nunta fără relații interumane nu există. Nu, nu va fi despre marketing, va fi despre voi. Contează infinit mai mult întâlnirea cu voi decât semnarea imediată a unui contract. Pentru că doar dacă vă cunoaștem putem spune povestea voastră cu adevărat. Dacă v-ați uitat deja peste fotografiile de pe pagină, simțiți deja asta și știți cât de necesar este să ne întâlnim să povestim. Fiecare poveste e unică și tocmai de aceea frumoasă. Fiecare cuplu are alt mod de alint, de tachinare, alte pasiuni... amintiri despre cum s-au întâlnit prima oară. De aceea iubim oamenii și fotografia și găsim un farmec aparte în fiecare dintre voi.

Despre dragoste si nunti in vremea coronavirusului

Nu renunțați la visele voastre, gândiți-vă că aveți mai mult timp pentru pregătiri. Că aveți mai mult timp pentru voi. Vorbiți telefonic cu cei dragi, cu toții avem nevoie de încurajări. Mulți dintre ei sunt îngrijorați, ascultați și vedeți cum ați putea să le alungați fricile și să îi aveți lângă voi în momentul unic al nunții voastre.

Nunta la Putna: Elena si Ioan

Pe Ioan și pe Elena îi știam de la o nunta aproape de sufletul meu, iar când au venit la mine m-am bucurat nespus să revin în aceleași locuri, știind că voi găsi aceeași oameni minunați. <3 Vă mulțumesc pentru o zi unică, în care totul a mers excelent și s-au putut face toate cele pe care le-ați dorit în timpul impus de aceste vremuri. Mă bucur că prețuirea și dragul oamenilor nu s-a schimbat odată cu vremurile și am regăsit aceeași oameni buni bucurându-se acum pentru fiica lor. 

Claudia si Vlad – suflete pereche

Când o prietenă care te-a încurajat pe parcursul carierei îți arată câtă încredere are în tine, alegându-te ca fotograful nunții ei, ești fericită. 🤗 Un singur lucru te poate face și mai fericită: să-l cunoști pe alesul inimii ei și să îi vezi împreună, să vezi potrivirea perfectă, bucuria, glumele, tandrețea...iubirea ce îi leagă.

Ana si Robert – Nunta cu inimioare de zapada

Noi fotografii nu terminăm niciodată sezonul și fiecare zi din an când întâlnim oameni care se iubesc cu adevărat este o sărbătoare <3 Ana și Robert au fost astăzi înconjurați de o mulțime de suflete calde care s-au bucurat pentru ei. Cu zăpadă și cu multă căldură sufletească, suntem siguri că a fost într-un ceas bun! Casă de piatră și tot ce vă doriți! <3 🤗

Cristina&Radu – Save the date

Fiecare cuplu are dinamica lui, modul de a se imbratisa si iubi...si un farmec aparte, care va aparea in fotografii, chiar daca unii sunt mai sfiosi, altii mai putin... Fotografiile vor fi despre ei, asa cum sunt.

thumbnail

Povesti de dragoste

Cu Mădălina m-am întâlnit direct la şedinţa foto. Ea a fost câştigătoarea primului concurs organizat de mine pe facebook.

Ana-Maria si Alexandru – Nunta pe Rarau

Când Ana şi Alexandru mi-au povestit despre ieşirile cu cortul pe Rarău, am ştiut cum o să ilustrez povestea lor.