© Mihaela Oprisan
logo

Blog

Despre ce este și va fi 1 decembrie

Nu despre festivități, protocoale și formalități. Nu despre să fii la înălțime într-un fel sau altul, pentru că nu este și nu va fi niciodată vreo competiție în sufletele noastre.

1 Decembrie este despre ce ne e drag nouă cu adevărat, despre visuri, aspirații și bucurie. De aceea cred că am putea privi frumos în iarna centenarului prin ochii copiilor, spre viitorul pe care ni-l putem clădi pentru noi și ei, împreună.

Privind în ochii lor nu putem minți, nu putem găsi scuze- putem doar să fim zi de zi mai buni, mai iubitori și mai împliniți împreună.

Să le oferim prezentul și vor visa și vor realiza un viitor așa cum îi învățăm noi astăzi. Se vor bucura așa cum ne bucurăm noi cu ei acum, vor visa așa cum visăm noi împreună cu ei acum, vor crește frumos și nimic nu va putea distruge bucuria și visurile lor niciodată, atâta timp cât noi ne acordăm și le acordăm încredere, vorbe și fapte de suflet zi de zi.

Cristina&Radu - Save the Date

Deseori discutiile cu viitorii miri incep cu "sa stiti ca noi nu stim sa stam la poze". Si primul lucru pe care il fac, ca fotograf de nunta, e sa ii asigur ca voi surprinde relatia lor asa cum este, ca se vor simti bine, ca vor uita de aceste lucruri imediat ce incepem. Ca fac lucrul acesta 100% pentru ei si amintirile lor, datoria mea fiind sa le creez amintiri reale cu ei, amintiri la care sa se uite cu drag peste ani, sa-si aduca aminte de fiecare gest, alint, joaca... si sa se regaseasca pe ei acolo.

O familie, multe emoții și așteptări

Acestea deja sunt amintiri, căci familia deja s-a mărit...și mă uit cu drag la ele, că parcă văd griji și întrebări până și pe fața cățelușei. Era cu puțin înainte de venirea Anei... și toți membrii familiei erau încărcați de emoții, în așteptarea ei.

Fotografia de maternitate nu trebuie neapărat să se încadreze în niște tipare prestabilite. Ca fotograf m-am simțit super în preajma lor și le-am imortalizat momentele așa cum și le-au dorit, plus câteva instantanee. Pentru că fiecare familie e altfel dar fiecare așteaptă cu emoție și nerăbdare momentul...și cu mii de întrebări.

Bucovina FOTOgenica II

Am lăsat să treacă mai bine de o săptămâna de la eveniment și totuși entuziasmul nu s-a diminuat! Din contra, cu așa amintiri frumoase în suflet abia aștept ediția a III-a - Bucovina FOTOgenică!

Despre ce a fost ediția a II-a? Despre oameni frumoși în locuri frumoase, tradiții, oameni care pun suflet în ceea ce fac și dăruiesc pasiune și iubire celor din jur.

Poveşti de dragoste

Cu Mădălina m-am întâlnit direct la şedinţa foto. Ea a fost câştigătoarea primului concurs organizat de mine pe facebook.

Să dai peste o poveste de dragoste la prima vedere care are elemente comune cu a ta, la concursul organizat tocmai când sărbătoreai 10 ani de la căsătorie... hmmm se pare că serverul a ales câştigătorul într-un mod aparte..sau, mai probabil că fiecare poveste de dragoste are ceva aparte şi ceva similar cu povestea ta...sau că nu se poate să nu rezonezi când vezi doi oameni care se iubesc...

Despre Frumos

În fiecare femeie sălăşluieşte o zeiţă. Toate ar trebui să ne facem timp pentru noi, să ne găsim liniştea interioară, graţia şi strălucirea.

Frumuseţea din fotografiile de mai jos este dată de firea fetelor în primul rând, de acea frumuseţe care vine din interior. Stiliştii le-au pus în valoare trăsăturile, rochiile le-au conturat personalitatea. Dar dacă fetele nu erau conştiente de farmecul lor, fotografiile n-ar fi ieşit aşa.

Ana-Maria si Alexandru

Save the Date

Când Ana şi Alexandru mi-au povestit despre ieşirile cu cortul pe Rarău, am ştiut cum o să ilustrez povestea lor.
Aşa cum, privind în urmă, mi-aş fi dorit un cadru cu noi doi la căbănuţa de lemn de la Durău, cu corturile rockerilor în faţă, în lumina focului şi cu o umbră de chitară...nu, nu prea clară, că se auzea în surdină. Dar pe atunci nu se făcea „Save the Date”. Şi nu, nu mi se pare o modă sau un moft decât dacă mirii merg acolo unde le zice fotograful, într-un loc frumos dar care nu reprezintă nimic pentru ei. Când fotograful ascultă povestea lor şi apoi o ilustrează cu toţii împreună, e cu totul altceva. Când o să îi întrebe copiii peste ani ce-i cu pozele astea, ei vor avea ce povesti.

Flori, cafea și zâmbete

 Fata care vă înseninează ziua, vă aduce primăvara- când afară e iarnă, vă face și cafeaua :) Dacă sunteți norocoși e posibil să o întâlniți la Coffee Time în George Enescu. Dacă ați cunoscut-o, sigur nu ați reușit s-o uitați. Dinamică și senzuală, binedispusă mereu, transmite și celorlalți o stare de bine. Mulțumesc, Roxana Sinescu pentru ședința și nu numai.
Roxana a fost vopsită, coafată și machiata de Carla Macovei, hairstylist și make-up artist în Suceava, la Salon Pixie, destul de aproape de cafeneaua Roxanei. Amândouă vă vor face ziua mai frumoasă dacă le vizitați.

Rising Stars

 VOUGUE, FASHION, Harper's BAZAAR, GLAMOUR, ALLURE se vor bate pentru fata asta! Probabil va ajunge şi la Coco Chanel dacă va dori. Un model unic, natural 100%, cu pielea neatinsă de make-up şi cu tenul perfect că mă gândeam că n-are cum să aibă peste 18 ani şi să facă modelling de ceva vreme.
În fine, judecaţi şi voi, căci fotografiile sunt aproape needitate.
A fost o colaborare frumoasă pe un vânt puternic, care mai spre seară urma să aducă zăpada de aprilie.
Hainele sunt creaţiile lui Astrid Acatrinei, o tânăra creatoare de modă din Suceava care tocmai îşi termină studiile în domeniu la University of Westminster, Londra şi e posibil să îşi deschidă casă de modă în Suceava în viitorul apropiat.