logo

Save the date

Vreți să ne cunoașteți? Și noi pe voi! Ce-ar fi să lăsăm netul și să ne vedem la o cafea? Fotografie bună de save the date fără relații interumane nu există. Nu, nu va fi despre marketing, va fi despre voi. Contează infinit mai mult întâlnirea cu voi decât semnarea imediată a unui contract. Pentru că doar dacă vă cunoaștem putem spune povestea voastră cu adevărat. Dacă v-ați uitat deja peste fotografiile de pe pagină, simțiți deja asta și știți cât de necesar este să ne întâlnim să povestim. Fiecare poveste e unică și tocmai de aceea frumoasă. Fiecare cuplu are alt mod de alint, de tachinare, alte pasiuni… amintiri despre cum s-au întâlnit prima oară. De aceea iubim oamenii și fotografia și găsim un farmec aparte în fiecare dintre voi.

Ana-Maria si Alexandru – Nunta pe Rarau

Când Ana şi Alexandru mi-au povestit despre ieşirile cu cortul pe Rarău, am ştiut cum o să ilustrez povestea lor.

Ionut și Andreea – lavanda si soare

Îi știți? Dacă îi știți, ne vedem la nunta lor, că e clar că n-ați rata-o pentru nimic în lume! Cu Ionuț și Andreea în cadru, observi câmpul de lavandă altfel.

Andreia si Stefan – o doza de nebunie

La mulți ani de Morning Glory! ...vă răspund ascultătory! Mulțumesc pentru doza de nebunie, nu e ca și cum în fiecare zi un cuplu te sună și vrea ședință foto save the date la mare cu schiurile iar când discuția despre ședință începe cu: "dacă știți la Morning Glory... " te duci după schiuri și le aduci de la Suceava.

Claudia si Vlad – suflete pereche

Când o prietenă care te-a încurajat pe parcursul carierei îți arată câtă încredere are în tine, alegându-te ca fotograful nunții ei, ești fericită. 🤗 Un singur lucru te poate face și mai fericită: să-l cunoști pe alesul inimii ei și să îi vezi împreună, să vezi potrivirea perfectă, bucuria, glumele, tandrețea...iubirea ce îi leagă.

Cristina&Radu – Save the date

Fiecare cuplu are dinamica lui, modul de a se imbratisa si iubi...si un farmec aparte, care va aparea in fotografii, chiar daca unii sunt mai sfiosi, altii mai putin... Fotografiile vor fi despre ei, asa cum sunt.