logo

Fashion Shoots

Vreți să ne cunoașteți? Și noi pe voi! Ce-ar fi să lăsăm netul și să ne vedem la o cafea? Fotografie bună de fashion fără relații interumane nu există. Nu, nu va fi despre marketing, va fi despre voi. Contează infinit mai mult întâlnirea cu voi decât semnarea imediată a unui contract. Pentru că doar dacă vă cunoaștem putem spune povestea voastră cu adevărat. Dacă v-ați uitat deja peste fotografiile de pe pagină, simțiți deja asta și știți cât de necesar este să ne întâlnim să povestim. Fiecare poveste e unică și tocmai de aceea frumoasă. Fiecare cuplu are alt mod de alint, de tachinare, alte pasiuni... amintiri despre cum s-au întâlnit prima oară. De aceea iubim oamenii și fotografia și găsim un farmec aparte în fiecare dintre voi.
sedinta foto, coafura mireasa, rochie mireasa, portrat mireasa, coafuri

Sedinta foto cu coafuri wow

Colaborăm de mulți ani și de fiecare dată ne distrăm și ne iese ceva inedit la ședințele foto. Pentru că și lor le ies coafuri de mireasa și make-up-uri wow. Tot timpul. Și nu te poți niciodată plictisi când ești înconjurată de artiști care se reinventează de fiecare dată, compun, îmbină coafuri ca arii de sonete.

Pasare cantatoare – Doina din Bucovina

Cine o recunoaște pe doamna care doinește pe sufletul meu? Un om deosebit, un prieten la nevoie, oricine poate învăța câte ceva de la ea, de la tristețe la veselie și diplomație! Mă înclin și v-o prezint: Gabriela Teișanu

thumbnail

Despre frumos

În fiecare femeie sălăşluieşte o zeiţă. Toate ar trebui să ne facem timp pentru noi, să ne găsim liniştea interioară, graţia şi strălucirea.

Rising Star – Fotografie de fashion in Suceava

VOGUE, FASHION, Harper's BAZAAR, GLAMOUR, ALLURE se vor bate pentru fata asta! Probabil va ajunge şi la Coco Chanel dacă va dori. Un model unic, natural 100%, cu pielea neatinsă de make-up şi cu tenul perfect că mă gândeam că n-are cum să aibă peste 18 ani şi să facă modelling de ceva vreme.

Flori, cafea si zâmbete

Fata care vă înseninează ziua, vă aduce primăvara- când afară e iarnă, vă face și cafeaua :)