© Mihaela Oprisan
logo

Despre frumos

 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf fashion Suceava
 • fotograf fashion Suceava
 • coafura nunta Suceava
 • stylist salon Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava, rochii Suceava
 • fotograf nunta Suceava, rochii fashion Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava
 • fotograf nunta Suceava

În fiecare femeie sălăşluieşte o zeiţă. Toate ar trebui să ne facem timp pentru noi, să ne găsim liniştea interioară, graţia şi strălucirea.

Frumuseţea din fotografiile de mai jos este dată de firea fetelor în primul rând, de acea frumuseţe care vine din interior. Stiliştii le-au pus în valoare trăsăturile, rochiile le-au conturat personalitatea. Dar dacă fetele nu erau conştiente de farmecul lor, fotografiile n-ar fi ieşit aşa.

În trupul mlădios al Claudiei se ascunde un suflet de copil, un înger uneori abătut, dar plin de speranţa. Graţia ei transpare în tot ce face.

Elena, pe cât de stilată pe atât de determinată, sigur va reuşi să realizeze tot ce îşi propune. De curând îşi scrie gândurile într-un blog de o sinceritate covârşitoare.

Două prietene bune, două firi distincte care au învăţat una de la cealaltă şi care, colege fiind în lumea modellingului, au ales prietenia şi fair-playul. Sunt sigură că, prin graţie şi stil, cu frumuseţe şi personalitate, fetele vor cuceri orice obstacol.

Am discutat cu un stilist de excepţie – Carmen Ciobanu de la Salon Carmen Style Suceava să văd cum şi-a ales coafurile. Pentru că ea a ales să le pună în valoare în acest mod unic.

Cu multă modestie şi multe zâmbete mi-a vorbit în termeni simpli despre coafuri, pasiunea ei de o viaţă, care i-a adus recunoaştere în ţară, rafturi pline de medalii şi diplome. Dar nu despre asta mi-a vorbit Carmen Ciobanu, asta ştiu eu şi ţin să o laud, pentru că merită din plin. Ea mi-a spus că mulţumirile clientelor sunt pe primul loc. Acesta este secretul împlinirii prin pasiune şi a zâmbetului ei.

Coafurile, descrise în cuvinte, par simple. Sunt coafuri romantice, care merg la orice ocazie, coafuri care avantajează persoanele mignone (prin poziţionarea coafurii în partea de sus) şi nu numai. Dar de fiecare dată când o văd pe Carmen în focul creaţiei, radiind şi creând look-uri cu drag şi imaginaţie rămân uluită de rezultat, pentru că de fiecare dată îmi depăşeşte orice aşteptare.

La fel cum nu încetează să mă uluiască creatoarea de modă Andra Drelciuc, de la Magnetic Style-Fashion, Suceava. Pe Andra am cunoscut-o la lansarea colecţiei sale de rochii de ocazie, modele unicat, realizate cu multă migală, atenţie la detalii şi pasiune. Colecţia în sine m-a impresionat foarte mult, pentru că avea rochii cu totul deosebite, distincte, făcute pe comandă şi purtate chiar de fetele pentru care fuseseră gândite. Ce mi-a plăcut în mod deosebit e că fiecare rochie fusese croită aparte, după personalitatea fetei care urma să o poarte. Pentru că aşa le creează ea, de aceea stilul ei pune aşa bine în valoare fiecare femeie care îi poartă creaţiile.

Două din rochiile din fotografii aparţin Andrei Drelciuc de la Magnetic Style-Fashion.

Nuanţele pastelate, aplicaţiile cu motive florale şi texturile strălucitoare, sunt perfect surprinse în rochia roz prăfuit, care îmi inspiră un amestec între inocenţa şi senzualitate.

Look-ul electric transmis de rochia Fuchsia din mătase este surprinzător. Pentru a da un plus de elegantă ţinutei, Andra recomanda acest colier statement unicat, din dantelă cu aplicaţii de metale, mărgele din sticlă şi porţelan, semnat Daniel Relenschi.

Eu una aştept cu nerăbdare lansarea noii sale colecţii, pentru că am înţeles că Andra a lucrat cu aceeaşi dedicaţie şi evenimentul va avea loc în curând!

Disclamer: Acest articol nu este unul plătit, este scris cu drag despre o colaborare cu o echipa extraordinară, pentru care am tot respectul şi recunoştinţa. Femei puternice, femei de succes de la care am învăţat multe şi ţin să le mulţumesc.

Styling Carmen Ciobanu , Salon Carmen Style Suceava

Make up Gabriela Apostol, Salon Carmen Style Suceava

2 Rochii  Andra DrelciucMagnetic Style-Fashion 

Modele Claudia Ichim,  Elena-Loredana Bîrzu

Locatie Restaurant Vivendi