© Mihaela Oprisan
logo

thumbnail

Despre dragoste si nunti in vremea coronavirusului

Nu renunțați la visele voastre, gândiți-vă că aveți mai mult timp pentru pregătiri. Că aveți mai mult timp pentru voi. Vorbiți telefonic cu cei dragi, cu toții avem nevoie de încurajări. Mulți dintre ei sunt îngrijorați, ascultați și vedeți cum ați putea să le alungați fricile și să îi aveți lângă voi în momentul unic al nunții voastre.

Fotograf-nunta-Suceava (23)

Nunta la Putna: Elena si Ioan

Pe Ioan și pe Elena îi știam de la o nunta aproape de sufletul meu, iar când au venit la mine m-am bucurat nespus să revin în aceleași locuri, știind că voi găsi aceeași oameni minunați. <3 Vă mulțumesc pentru o zi unică, în care totul a mers excelent și s-au putut face toate cele pe care le-ați dorit în timpul impus de aceste vremuri. Mă bucur că prețuirea și dragul oamenilor nu s-a schimbat odată cu vremurile și am regăsit aceeași oameni buni bucurându-se acum pentru fiica lor. 

Pasare cantatoare – Doine din Bucovina

Cine o recunoaște pe doamna care doinește pe sufletul meu? Un om deosebit, un prieten la nevoie, oricine poate învăța câte ceva de la ea, de la tristețe la veselie și diplomație! Mă înclin și v-o prezint: Gabriela Teișanu

Botez Suceava, Rarau, fotograf Suceava

Botezul Oliviei pe Rarau

Pentru mine fiecare familie e cu totul specială. Nu bag mâna în foc pentru toți, ci doar pentru cei cu care colaborez eu. Și nu e meritul meu, e al lor. Cumva, nu înțeleg cum, dau tot timpul peste oameni minunați și întotdeauna diferiți. Probabil, ca munca să nu devină plictisitoare și să-mi placă și mai mult ce fac. Pe Roxana am cunoscut-o telefonic. Cumva m-am lipit și am vorbit cu ea cu drag din prima clipă.

thumbnail

Claudia si Vlad – suflete pereche

Când o prietenă care te-a încurajat pe parcursul carierei îți arată câtă încredere are în tine, alegându-te ca fotograful nunții ei, ești fericită. 🤗 Un singur lucru te poate face și mai fericită: să-l cunoști pe alesul inimii ei și să îi vezi împreună, să vezi potrivirea perfectă, bucuria, glumele, tandrețea...iubirea ce îi leagă.

thumbnail

Ana si Robert – Nunta cu inimioare de zapada

Noi fotografii nu terminăm niciodată sezonul și fiecare zi din an când întâlnim oameni care se iubesc cu adevărat este o sărbătoare <3 Ana și Robert au fost astăzi înconjurați de o mulțime de suflete calde care s-au bucurat pentru ei. Cu zăpadă și cu multă căldură sufletească, suntem siguri că a fost într-un ceas bun! Casă de piatră și tot ce vă doriți! <3 🤗

thumbnail

Despre ce este si va fi 1 decembrie

Am putea privi frumos în iarna centenarului prin ochii copiilor, spre viitorul pe care ni-l putem clădi pentru noi și ei, împreună.

thumbnail

Cristina&Radu – Save the date

Fiecare cuplu are dinamica lui, modul de a se imbratisa si iubi...si un farmec aparte, care va aparea in fotografii, chiar daca unii sunt mai sfiosi, altii mai putin... Fotografiile vor fi despre ei, asa cum sunt.

thumbnail

O familie, multe emotii si asteptari

Acestea deja sunt amintiri, căci familia deja s-a mărit...și mă uit cu drag la ele, că parcă văd griji și întrebări până și pe fața cățelușei. Era cu puțin înainte de venirea Anei... și toți membrii familiei erau încărcați de emoții, în așteptarea ei.

thumbnail

Bucovina FOTOgenica 2017

Am lăsat să treacă mai bine de o săptămâna de la eveniment și totuși entuziasmul nu s-a diminuat! Din contra, cu așa amintiri frumoase în suflet abia aștept ediția a III-a - Bucovina FOTOgenică!

thumbnail

Povesti de dragoste

Cu Mădălina m-am întâlnit direct la şedinţa foto. Ea a fost câştigătoarea primului concurs organizat de mine pe facebook.

thumbnail

Despre frumos

În fiecare femeie sălăşluieşte o zeiţă. Toate ar trebui să ne facem timp pentru noi, să ne găsim liniştea interioară, graţia şi strălucirea.

thumbnail

Ana-Maria si Alexandru – Nunta pe Rarau

Când Ana şi Alexandru mi-au povestit despre ieşirile cu cortul pe Rarău, am ştiut cum o să ilustrez povestea lor.

thumbnail

Rising Star – Fotografie de fashion in Suceava

VOGUE, FASHION, Harper's BAZAAR, GLAMOUR, ALLURE se vor bate pentru fata asta! Probabil va ajunge şi la Coco Chanel dacă va dori. Un model unic, natural 100%, cu pielea neatinsă de make-up şi cu tenul perfect că mă gândeam că n-are cum să aibă peste 18 ani şi să facă modelling de ceva vreme.

thumbnail

Flori, cafea si zâmbete

Fata care vă înseninează ziua, vă aduce primăvara- când afară e iarnă, vă face și cafeaua :)