© Mihaela Oprisan
logo

Project

thumbnail

Cristina&Radu – Save the date

Fiecare cuplu are dinamica lui, modul de a se imbratisa si iubi...si un farmec aparte, care va aparea in fotografii, chiar daca unii sunt mai sfiosi, altii mai putin... Fotografiile vor fi despre ei, asa cum sunt.

thumbnail

Despre frumos

În fiecare femeie sălăşluieşte o zeiţă. Toate ar trebui să ne facem timp pentru noi, să ne găsim liniştea interioară, graţia şi strălucirea.

thumbnail

Ana-Maria si Alexandru

Când Ana şi Alexandru mi-au povestit despre ieşirile cu cortul pe Rarău, am ştiut cum o să ilustrez povestea lor.

thumbnail

Flori, cafea si zâmbete

Fata care vă înseninează ziua, vă aduce primăvara- când afară e iarnă, vă face și cafeaua :)

thumbnail

Rising Star

VOGUE, FASHION, Harper's BAZAAR, GLAMOUR, ALLURE se vor bate pentru fata asta! Probabil va ajunge şi la Coco Chanel dacă va dori. Un model unic, natural 100%, cu pielea neatinsă de make-up şi cu tenul perfect că mă gândeam că n-are cum să aibă peste 18 ani şi să facă modelling de ceva vreme.

thumbnail

Povesti de dragoste

Cu Mădălina m-am întâlnit direct la şedinţa foto. Ea a fost câştigătoarea primului concurs organizat de mine pe facebook.

thumbnail

Bucovina FOTOgenica 2017

Am lăsat să treacă mai bine de o săptămâna de la eveniment și totuși entuziasmul nu s-a diminuat! Din contra, cu așa amintiri frumoase în suflet abia aștept ediția a III-a - Bucovina FOTOgenică!

thumbnail

O familie, multe emotii si asteptari

Acestea deja sunt amintiri, căci familia deja s-a mărit...și mă uit cu drag la ele, că parcă văd griji și întrebări până și pe fața cățelușei. Era cu puțin înainte de venirea Anei... și toți membrii familiei erau încărcați de emoții, în așteptarea ei.

thumbnail

Despre ce este si va fi 1 decembrie

Am putea privi frumos în iarna centenarului prin ochii copiilor, spre viitorul pe care ni-l putem clădi pentru noi și ei, împreună.

thumbnail

Despre dragoste si nunti in vremea coronavirusului

Nu renunțați la visele voastre, gândiți-vă că aveți mai mult timp pentru pregătiri. Că aveți mai mult timp pentru voi. Vorbiți telefonic cu cei dragi, cu toții avem nevoie de încurajări. Mulți dintre ei sunt îngrijorați, ascultați și vedeți cum ați putea să le alungați fricile și să îi aveți lângă voi în momentul unic al nunții voastre. În funcție de pulsul familiei și prietenilor, vă puteți gândi la o nuntă mai mare sau mai mică, sau exact la fel. Importantă este comunicarea, să știe cât de mult îi înțelegeți, prețuiți și cât doriți să vă fie alături. Discutați apoi cu cei care vă încurajează dintotdeauna, e necesar să găsiți un echilibru emoțional. Dacă suportul vostru și liniștea o găsiți chiar în jumătatea voastră, vă felicit că ați ales bine, nimic și nimeni nu vă va împiedica să realizați ce vă doriți în viață, împreună.