logo

Despre dragoste si nunta in vremea coronavirusului

  • Fotograf nunta Suceava

Despre dragoste si nunta in vremea coronavirusului

Bună dragilor! Important este că v-ați întâlnit și vă iubiți atât de mult încât ați luat decizia de a vă căsători și de a face nunta. Lucru ăsta nu îl va schimba nimeni și nimic.

Contractele pot fi amânate dacă vorbiți cu toți furnizorii, fără să implice modificări de costuri. Discutați cu cei care nu pot avea mai multe evenimente în aceeași dată- restaurant, catering (în cazul nunților în aer liber), fotograf, videograf, dj, formație atunci când doriți să stabiliți următoarea dată.

Nu renunțați la visele voastre, gândiți-vă că aveți mai mult timp pentru pregătiri. Că aveți mai mult timp pentru voi. Vorbiți telefonic cu cei dragi, cu toții avem nevoie de încurajări. Mulți dintre ei sunt îngrijorați, ascultați și vedeți cum ați putea să le alungați fricile și să îi aveți lângă voi în momentul unic al nunții voastre. În funcție de pulsul familiei și prietenilor, vă puteți gândi la o nuntă mai mare sau mai mică, sau exact la fel. Importantă este comunicarea, să știe cât de mult îi înțelegeți, prețuiți și cât doriți să vă fie alături.

Discutați apoi cu cei care vă încurajează dintotdeauna, e necesar să găsiți un echilibru emoțional. Dacă suportul vostru și liniștea o găsiți chiar în jumătatea voastră, vă felicit că ați ales bine, nimic și nimeni nu vă va împiedica să realizați ce vă doriți în viață, împreună. 💓

Planul B cu amânarea datei poate funcționa perfect din moment ce cu toții avem acum timp pt planificat și putem să ne punem toți furnizorii de acord. Poate că unele date pt. 2021, 2022 sunt ocupate, dar sigur se poate face ceva extraordinar la o dată super faină, pe placul tuturor celor implicați în organizare, dar mai ales al vostru.

Pentru noi, voi contați cel mai mult și ne dorim ca fiecare cuplu să se individualizeze frumos, ca nunta să îi arate așa cum sunt. Fiecare poveste este despre dragoste. Nunta  un eveniment unic în viața voastră, trebuie să îl simțiți la intensitate maximă și să rămâneți cu amintiri de poveste.

Fiecare furnizor implicat în astfel de evenimente iubește în primul rând să vadă oamenii fericiți- așa și-a găsit vocația și de asta s-a implicat până acum în aceast tip de evenimente. În aceste momente nesigure pentru toți cei implicați, un gând bun și o încurajare ajută. Comunicarea ajută. Suntem cu toții împreuna implicati 1000% și simt că totul va fi bine, pentru că toți suntem interesați ca ziua nunții voastre să fie una super faină și voi să vă bucurați la maxim, alături de cei dragi. Sigur vom găsi împreuna cea mai bună cale. Pentru orice sfat, consiliere, discuție ne puteți găsi ca și până acum, implicați 100% în evenimentele voastre.

Cu drag,
fotograf Mihaela Oprisan

Fotografia e modul prin care simt si traiesc. Iubesc oamenii si imi place sa le arat, prin fotografie, cat de extraordinari sunt!

Locuiesc in Suceava dar meseria mea nu e una statica si nici nu mi-ar placea sa fie asa. De aceea ma deplasez unde e nevoie si prefer sedintele foto care spun ceva despre cei din fotografie, in locul celor cu un decor strain de povestea lor. Mi se pare ca astfel de amintiri se pastreaza mai bine peste ani si ma bucur si eu pentru ca mi-au dat voie sa ii cunosc asa cum sunt.

Daca ai nevoie de un fotograf de nunta care sa-ti surprinda cele mai importante momente ale vietii, hai sa ne intalnim la o cafea si sa ne cunoastem. E cea mai buna metoda sa ne asiguram ca totul va merge bine.

Pentru mai multe detalii, putem avea o discutie telefonica. Numarul meu de telefon este 0744.101013.